Sant Martí Eix Comercial

XXXVII Campionat d'Espanya Infantil de Karate

· Quan? 29 d'abril de 2015

Aquest cap de setmana s’ha disputat el XXXVII campionat d’espanya infantil realitzat els dies 25 i 26 d’abril a Cordoba, i dos membres del nostre club Hugo Pascual i David Delgado, nascuts al barri de sant Martí, van participar-hi representant a la federació catalana de karate, lo qual els posa entre els millors karatekes del panorama nacional i amb el futur del karate espanyol, no tants sol això, si no que David Delgado Domínguez va proclamar-se campió d’Espanya a la modalitat de kumite (combat) en la categoria de juvenil -60kg disputant un gran campionat. Hugo Pascual va competir a la categoría infantil kumite (combat) -40kg i va perder el primer combat 2-4 contra andalucia. David Delgado va participar a la categoría juvenil kumite -60kg disputant 4 combats el primer guanyant 6-0 a Galicia, segon combat 3-0 contra andalucia, 3 combat i mes difícil va disputar el pas a la final front un competidor de Madrid guanyant al fi per 3-4 i dispuntant la final i proclaman-se campio d’espanya front un competidor d’asturies 5-1.